søndag 6. mars 2011

"Diktatoren" Knut T. Reinås (FMR) mister grepet

Som mange-mangeårig (spesial)rådgiver for Oslo Kommunes Rusmiddeletat har Knut T. Reinås hatt et godt grep om både Oslos og Norges narkotikapolitikk. Denne makten har det siste tiåret blitt mer og mer utvannet. Reinås har derfor konsentrert seg mer og mer om sin egen interesseorganisasjon Forbundet Mot Rusgift (FMR), der han prøver å gi inntrykk av at de er større enn de er for å prøve å maksimere påvirkningskraften deres. Men FMR blir ikke hørt, og dette sliter på Knut Reinås.

På FMRs Facebooksider gir Knut Reinås inntrykk av å ha en åpen debatt der ulike synspunkter får komme til orde. På Facebooksiden skrev Knut T. Reinås nylig følgende:
"som du merker vi diskuterer alle synspunkter her på denne siden"

Men dette er en ren løgn. I forkant av denne uttalelsen hadde han både slettet en del innlegg, og også kastet ut og blokkert noen personer som han ønsket å kneble.

Etter disse sensur-handlingene har Knut Reinås vært frekk nok til å skrive følgende:
"Så vi vil ikke nekte noen å fortsette denne diskusjonen."
og
"Men på denne facebooksiden har vi et redaktøransvar, og har også tidligere tatt bort mobbeinnlegg og useriøse innlegg, og vil gjøre det igjen dersom debattantene går over streken."

Innleggene jeg har gjengitt i denne artikkelen var altså mobbeinnlegg eller useriøse innlegg, mens sletting eller utkastelse ikke ble resultatet av et innlegg som inkluderte dette:
"Jeg skjønner ikke hva som er så vanskelig å se at alkohol legalisering ble kvitt svarte markedet, som det står alle veier, det var derfor de legaliserte.... men så sitter det tullinger som dere å påståt noe annet?"

Sensur på internett skjer alltid under påskudd av å være pedagogiske grep for å sikre god debatt, mens det i realiteten alltid er skitne diskusjonstriks for å fjerne sterke motdebattanter.

Både bitterheten Knut T. Reinås uttrykker i retning Willy Pedersen og sensur-metodene som har blitt avdekket på bloggen min vitner om en kriminalist* som føler seg presset mot veggen. Men som maktmisbrukere flest klarer han ikke å tilpasse seg forandringene, og velger heller å kjempe med nebb og klør til siste stund med destruktive og udemokratiske midler.

Som en bekjent kommenterte etter at Knut T. Reinås hadde utført sensur-handlingene:
"Stakkars Knut, han holder på å miste taket slik andre diktatorer gjør om dagen."


Og når diktatorer mister taket på det de en gang hadde, så lyves det over en lav sko.

* Kriminalist = En som kjemper for å beholde forbudet mot narkotika og straffbarheten av slike rusbruk.

Update: Les hva FMRs Forbundsleder Knut T. Reinås prøvde å skjule.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar