fredag 25. juli 2008

Norsk narkotikapolitiforening prøver å knuse Body Shop

At politiet blander seg i politikk er et tydelig tegn på et udemokratisk demokrati. Politiet skal håndheve den til enhver tid gjeldende lov - ikke hindre, påvirke og manipulere politisk forandring.

I Norge bedriver politiet ikke bare skjult politisk aktivitet, de har til og med stiftet en egen forening - Norsk Narkotikapolitiforening - som er en politisk aktør som kjemper for å opprettholde narkotikalovgivningen som den er. Norsk Narkotikapolitiforening har jo åpenlyst en eksistensiell interesse i at narkotikapolitikken forblir som den er. Det blir som at Norsk Homofilipolitiforening for noen ti-år siden skulle arbeidet politisk mot avviklingen av homofili-forbudet vi tidligere hadde.

Norsk Narkotikapolitiforening - NNPF - har både i Haugesund og Bergen spredt konkurransepåvirkende vranglære til ungdommer.
Norsk Narkotikapolitiforening viser i denne saken sin fullstendige mangel på kompetanse, eventuell overlagt vranglære. Det er vesentlig forskjell på hamp og hasj, noe jeg antar er klart for de aller fleste nordmenn. Når man er ansatt i Norsk Narkotikapolitiforening er man inkompetent hvis man ikke kjenner denne forskjellen.

Foredlede hamp-produkter uten THC er fullt lovlig, og Body Shop er en legal aktør med legale salgsvarer. Hasj er riktignok ulovlig. NNPF forteller tydeligvis ungdommer på disse informasjonsmøtene at det er hasj i produktene til Body Shop. Dette setter naturligvis konkurrentene til Body Shop, for eksempel Vita og Esthetique, enormt pris på.

Enten er Knut T. Grini, NNPF Hordaland-styrets nestleder, direkte uintelligent, eller så bør NNPF granskes for korrupsjon. Har sentrale aktører i NNPF økonomiske interesser i konkurrentene til Body Shop? Har de økonomiske interesser i smugling og omsetting av narkotika? Norsk Narkotikapolitiforening har i strid mot demokratiske spilleregler fått lov til å påvirke narkotikapolitikken siden 1991.

5 kommentarer:

  1. Postes dette kun her, eller tar du det til staten eller media også? For bra greier er det...

    SvarSlett
  2. Hei Kauder, og takk for hyggelig respons. Dette postes kun her. Ekstra viktige saker har jeg tradisjonelt tipset staten og media om, men de har ikke for vane verken å svare eller å ta tipsene til etterretning. Bloggen min skal ansees som min fritidshobby, men jeg ønsker på sikt et utvidet samarbeid med andre bloggere, primært individer tilknyttet NorCan.

    SvarSlett
  3. Kanskje man burde etablere en ny forening;
    "NarkotikaPOLITIKKforening"
    Den kunne jo aktivt balansere den informasjon som kommer fra "NarkotikaPOLITIforeningen"
    Dessuten tror jeg det ville oppstå noen morsomme forviklinger i sammenblandingen mellom de to foreningene.

    SvarSlett
  4. Du har kanskje noe å snakke med han her om? Lederen av "Foreningen for human narkotikapolitikk i Norge"
    Fb-link: id=529507065

    SvarSlett
  5. Nja, man har vel alltids noe interessant å snakke med Arild om. Facebook-referanse - den nye henvisningsmåten?

    Det er uten tvil grunn til å opprette en Narkotikapolitikkforening, som kan balansere alle angrepene på personvern fra Norsk Narkotikapolitiforening. Man skal passe litt på hva disse mørkemennene bedriver..

    SvarSlett