søndag 15. mars 2009

Natteravn får betalt med juling

I mange år har Natteravnene tråkket rundt i en observerende og hjelpetilkallende rolle, der hvor ungdom og unge voksne har badet i fylleorgier. Alle som har vært på fylla sammen med horder av andre på friluftsområder, eller bare en fuktig tur på byen, har vel møtt på disse reflekskledde streite menneskene, og kanskje også slått av en fylleprat. De fleste av oss har vel også undret seg over hvorfor de gidder. De skal klin edru observere og omgås drite fulle mennesker - uten å få betalt.

I natt fikk en 61 år gammel kvinnelig natteravn juling i Moss av 2 gjerningsmenn, og det var ikke bare en liten ørefik dama ble servert:
«Det så ut som om hun var blitt grisebanket. Kvinnen ble først kjørt til Moss sykehus, der det ble påvist brudd i nesen, armbrudd og mulig hjernerystelse. Tidlig i morges ble hun kjørt videre til Sentralsykehuset i Fredrikstad.»

Leder for Natteravnene Moss, Anne Askersrud, bekrefter at det er snakk om grov vold:
«Vi sto på litt avstand og fulgte med på noe gjengbråk. Plutselig og helt umotivert kom to menn bort og føk på henne. De sparket henne så hun falt, og sparket henne deretter bortimot 10 ganger i kroppen og hodet mens hun lå nede.»

Hendelsen skjedde rett ved utestedet Lucky&Børsen i Dronningens gate i Moss Sentrum:
«Dronningens gate er en gågate i Moss der skjenkestedene ifølge Anne Askersrud ligger tett i tett. Hun sier at sentrum i østfoldbyen ofte er urolig nattestid, og at natt til i dag var spesielt ille.»
Det er overhengende sannsynlig at fylla har skylda, selv om man selvfølgelig ikke kan utelukke at agressivt dop som amfetamin også kan være en faktor. Det som imidlertid er sikkert er at gjerningsmennene ikke var cannabis-påvirket, og at Natteravnenes funksjon hadde blitt vesentlig redusert eller eliminert hvis samfunnet hadde byttet ut alkohol med cannabis som foretrukket rusmiddel.

Det er aldri en helg uten fylleslagsmål uavhengig av hvilken by man måtte ha under lupen, og det er aldri en dag uten alkoholrelatert konemishandling. Alkohol er uten tvil et usivilisert og gammeldags rusmiddel.

8 kommentarer:

  1. Hvorfor ikke forby alkohol OG cannabis?
    Jeg for min del blir bare glad i fylla og ler av alle fornærmelser, men det er ikke alle som er slik..

    SvarSlett
  2. Nye landsmenn som sto bak som vanlig?

    SvarSlett
  3. Bullseye igjen! Karene som sto bak tilhørte “Fredens religion”.

    To muslimske kossovoalbanere.

    http://www.moss-dagblad.no/krim/article4194943.ece

    Som nordmann tar jeg selvfølgelig selvkritikk for all den bitterhet og frustrasjon disse to stakkerene ga uttrykk for ved å banke opp den gamle damen. Hadde jeg vært flinkere til å integrere dem og gi dem del i godene så ville dette aldri ha skjedd.

    Takk til SV og AP som har doblet antall kulturberikere i løpet av regjeringsperioden sinn. Rekorden i 2008 på 67 000 skal i 2009 dobles i følge meldinger som er gått ut til kommunene.

    Håper vi alle kan stå sammen mot nynazistene i FrP som ufint nok foreslår å vurdere om slik masseinnvandring egentlig er så lurt i lengden.

    SvarSlett
  4. På grunn av politisk korrekthet pleier media å ikke fortelle om kjennetegn som øyenfarge, hårfarge, hudfarge, etnisitet.

    Veldig dumt av flere grunner.

    For det første kunne flere overgripere blitt pågrepet om en også kom med disse opplysningene.

    For det andre, opplysninger om etnisitet er relevant for sammfunnsdebatten når det er snakk om tydelige mønster om høye fare for overgrep.

    For eksempet begås 72,8% av voldtektene i Oslo av ikke-nordmenn. i 80% av tilfellene er offeret en norsk jente.

    http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/04/22/533336.html

    Sier ikke dette noe om hvor en bør sette inn holdningskampanjer?

    Heldigvis er det ikke så galt i Norge som i Sverige. Her lar en være å fortelle om overgriperens etniske bakgrunn, men i Sverige lyver de gang på gang om overgriperenes bakgrunn av politisk korrekte grunner.

    Det mest groteske eksempelet er Linda-saken. Hun og venninnen ble voldtatt og rundjult av fire somaliske gutter. Aftonbladet nektet så skrive hvor guttene kom i fra, og løy isteden. På forsiden ble overfallsmennene svenske og finske. Linda gikk selv til forskjellig blogger etterpå for at sannheten skulle bli kjent.

    http://baksiden.net/lindasaken.htm

    SvarSlett
  5. Første anonym: FORBUD FUNKER IKKE. Snarere tvert imot. Fatt det.

    SvarSlett
  6. Alkohol er uten tvil et usivilisert og gammeldags rusmiddel, indeed sir!

    - Reyno

    SvarSlett
  7. Herregud jeg blir bare sykt av å se slikt som dette.
    Når kommer dere nordmenn til å skjønne at vi lever ikke på 50 tallet lenger?
    Mennesker blir bare mer og mer voldlig og da hjelper det ikke å ha SIVILE som patruljerer rundt gatene og står å ser på gjeng slosskamper.
    Så klart vil de som utgjør ulovelig handlinger ikke bli sett og da ligger ALT skylden hos de FRIVILLIGE som går og bare står der og ser på.

    Jeg synes helle “nattravn” oppleget er utrolig feig gjort av regjeringen som ikke gidder å legge nok penger av til politiet.

    Dette blir som om en sivil skulle løpe midt i en krigssone og bli drept også blir folk sur på soldaten som dreper personen.

    SvarSlett
  8. Det om voldtekt er en forenkling. Tenk på alle de som opplever overgrep av venn, ektefelle, kjæreste og samboer og som ikke anmelder. Det blir derfor feil å si at 80% av alle ofre er norske. Jeg kjenner ikke tallene, men antar at de tallene du oppgir, hvis korrekte, kun er offisielle tall. Dessuten er norske et begrep som også omfatter kvinner med norsk statsborgerskap, men med innvandrerbakgrunn. Disse er i like stor grad tilbøylig til å IKKE anmelde et overgrep.

    Hvilken nasjonalitet overgrepsmannen har, skal jeg ikke påstå noe om, men jeg tror også her det er flere mørketall, hvor menn med etnisk norsk bakgrunn gjemmer seg.

    Det er uansett feil å si at voldtekt er noe som i hovedsak skjer av "utlendinger" mot "norske" damer. Det kan ramme alle kvinner, uansett alder, sivilstatus og etnisk tilhørighet.

    SvarSlett