lørdag 29. august 2009

Truls Fyhn bør fyre opp jointen

Døgnvillfestivalen i Tromsø er godt fornøyd med at Snoop Dogg er en av årets store trekkplastre. Men Politimester i Tromsø, Truls Fyhn, er ikke like glad, han er faktisk direkte hissig på Snoop. Først kritiserer Fyhn Døgnvillfestivalen for i det hele tatt ha invitert en "tvilsom type" som Snoop Dogg til festivalen, og følger opp med å erklære at det vil være en sann fornøyelse å pågripe Snoop Dogg hvis han fyrer opp jointen på scenen. Politimesteren sikter til da Snoop Dogg fyrte opp jointen sin på scenen på Quact-festivalen i 2005.

Festivalsjef Hogne Rundberg undrer seg over Politimesterens uttalelser, og påpeker at politiet ikke bør glede seg til å arrestere noen, og det er et godt poeng. Politimesteren burde selv fyre opp jointen og reflektere litt over sine arrestasjonskåthet. Poppa-Lars fra Tungtvann kom med en lignende kritikk av Truls Fyhn tidligere i sommer.

Snoop benyttet sin konsertopptreden på Døgnvill til å lage et nummer ut av Truls Fyhns trusler, der han satt på politisirene-lyder over høyttaleranlegget før han erklærte at Politimesteren er ute etter han og demonstrativt løp og gjemte seg. Snoop benyttet også anledningen til å få publikum med på å rope "Fuck the police!".

Det Snoop ikke gjorde var å fyre opp på scenen, sikkert fordi Truls Fyhn hadde kommet med truslene i forkant av konserten, men nok også klok av Skandinavia-skade etter å ha blitt arrestert i Stockholm i 2007.

5 kommentarer:

  1. snoop dogg lage fettsjitmusikk!! kansje han burde sette seg en od å fri oss fra meir lidelse . eller gjer eg blanke f

    SvarSlett
  2. sette seg en od? med hva da? kisen er ikke narkis så vidt jeg vet.

    SvarSlett
  3. Hvorvidt Snoop er narkis er vel et definisjonsspørsmål.
    Tipper både Snoop og Truls Fyhn kunne se seg tjent med at Snoop havner i arresten fra et PR-messig ståsted.

    SvarSlett
  4. Snoop er potsmoker. Marijuana/pot/weed/gress/marianne har lavere toksisitetsnivå enn sjokolade. Hvilket innebærer at du må fortære mer enn 5 kilo av det før du nærmer deg dødelig dose. Så mye tror jeg ikke en gang Snoop klarer å trykke i seg.

    Den eneste måten marijuana kan drepe deg på er om noen slipper en palle av det i hodet på deg.

    SvarSlett
  5. Eller hvis du sovner med jointen;) Noe sikkert en god del sigg-røykere allerede har opplevd:P

    SvarSlett