tirsdag 1. september 2009

Politiet driter seg ut igjen

Etter å ha fullstendig umuliggjort voldtektsanklager etter den 1-årige politistreiken, og etter å ha bevist en gang for alle hva slags lovbrudd politiet ønsker å bruke ressursene på, så topper politiet nå kransekaka med hårreisende ressursbruk på sin nye nettside. 25,8 millioner kroner har politiet brukt på sin nye nettside, og nettsidene opplever en massiv slakt det ser ut til å være absolutt konsensus om. For å gjøre fadesen komplett måtte politiet sperre sidene sine da kritikken ga stor pågang på nettsidene deres, da politiets servere ikke taklet brukerpågangen.

Av kritikken politiets nettsider må tåle, finner man som det mest graverende:
- Utdaterte teknologier
- Elendig koding
- Dårlig brukervennlighet, spesielt for barn og handicappede
- Idiotisk søkefunksjon
- Innholdsfokus som passer best for Politiets Intranett

4 kommentarer:

  1. Flott med smartinger som deg, du kunne sikkert gjort alt mye bedre selv.

    Fin blogg forresten. Har du laget den selv, siden du er eksperten her?

    SvarSlett
  2. Det er Google som har laget bloggen, eller de som Google i sin tid kjøpte blogger.com/blogspot.com av. Jeg har forsåvidt gjort noen manuelle justeringer i koden. Fint at du liker bloggen, men den har nok noen bugs.

    Om jeg er ekspert eller ikke er irrelevant. Poenget er at et fullstendig samlet ekspert-korps totalt slakter websidene til Politiet. Men for all del; for halvparten av 25,8 millioner kroner, altså for 12,9 millioner korner, så kan jeg garantere deg at jeg (og de eksterne partene jeg hadde valgt å inkludere i prosjektet) skulle klart å lage en web-løsning til Politiet som hadde mottatt ros.

    Til slutt vil jeg gi deg et lite tips:
    Neste gang du velger å kritisere et blogginnlegg ved å prøve å angripe person istedenfor det personen har skrevet, så må du være langt mer giftig hvis du skal lykkes.

    SvarSlett
  3. Flott med smartinger som deg, du kunne sikkert angrepet deg selv på en mye giftigere måte.

    Støgg blogg du har forresten. Skjønner at du måtte gjøre et kompromiss mellom ferdige maler fra blogger.com/blogspot.com og dine egne preferanser. Likevel er det støggere en politi.no, men dobbelmoral er jo så deilig når man praktiserer den selv, ikke sant?

    SvarSlett
  4. Til anonym:

    Du synes det er dumt med idioter som blgoginnehaveren, og at han ikke kunne laget en bedre blogg selv fordi han er ingen ekspert.

    Du synes bloggen er stygg. Du begrunner dette med at den er et kompromiss mellom ferdige maler og bloggforfatterens egne preferanser. Du synes bloggen er styggere enn politi.no. Du tror blogginnehaveren synes det er deilig å praktisere dobbeltmoral.
    -----------------

    Håper jeg hjalp deg til å forstå hvor usaklig du er, at du ikke har et eneste argument, ikke en eneste begrunnelse (hint: å begrunne med noe ubegrunnet teller ikke). Jeg håper du tar det til ettertanke slik at du kan bli et bedre menneske i fremtiden.

    Hvis du ennå trenger hjelp til å forstå, ikke nøl med å si fra, vi kan gå gjennom innlegget ditt steg for steg om du vil.

    Hilsen en annen anonym.

    SvarSlett