mandag 26. oktober 2009

Pub-gjest døde av skadene fra fylleslagsmålet

Mannen som ble utsatt for grov vold på Tordenskjold Pub og fraktet til Ullevål Universitetssykehus er nå død som følge av skadene han pådro seg i fylleslagsmålet.

Dette er en tragisk sak, og dessverre skjer grove voldsepisoder altfor ofte i forbindelse med den norske skamfylla. For denne 27 år gamle mannen ble utfallet dødelig, og det er forferdelig synd at enkeltes liv skal ende altfor tidlig på denne måten. En 20 år gammel mann er siktet for grov legemsbeskadigelse, men politiet vurderer å utvide siktelsen til legemsbeskadigelse med døden til følge.

17 kommentarer:

  1. Jeg blir helt kvalm.
    Putt drittsekken i buret og kast nøkkelen.
    Eller så får noen begynne å ta igjen med samme medisin.
    Du fortjener ikke leve.

    Hilsen J.H

    SvarSlett
  2. Jaja ekke noe galt med alkohol, vi vet alle at det er andre ulovlige rusmiddel som fikk denna dusten til å slå.. NOT.

    - At det er fortsatt lov å drikke alkohol er ikke til å fatte, la ungdommen få ta seg et blås i helga, istede for alkoholn med sin sinnsyke og UKONTROLERBARE rus!

    SvarSlett
  3. Til Anonym kl 8:25 Få seg en blås i steden liksom sier du. Snakk om å røre i hasjtåka... De fleste drikker og atr dop eller blander alt mulig på en gang, og det har ikke alltid berolgiende effekt for å si det sånn.

    Det er ikke normale folk som oppfører seg slik i fylla. De har nok en mangel på impulskontroll i utgangspunktet. Bur han inne og gi han behandling før han skader flere.

    SvarSlett
  4. Igjen kommer denne tåplige diskusjonen om alkohol. Det er selvfølgelig ikke alkohol som har skylden for dette, det er gjerningsmannen. Et pussig menneskesyn som har festet seg her i landet, tar man livet av noen får man åpen soning et par år. Så er det tilbake på pubben. Hadde dette f.eks skjedd i Florida hadde han mest sannsynelig måtte ta ansvar og tilbringe resten av livet bak murene.

    SvarSlett
  5. La denne mannen smake sin egen "medisin"...men la han bli en "grønnsak" i rullestol resten av livet...

    SvarSlett
  6. Kvalmt - og trist... Må det virkelig skje så alvorlige ting før kjekkaser med kort lunte fatter at det ikke er greit å dælje løs på noen. Tydeligvis. Hjelper fint lite å angre og være lei seg nå. Håper han er tøff nok til å ta konsekvensene også.

    SvarSlett
  7. Dessverre så finnes det en viss type menn i vårt samfunn som synes det er kult å kunne bevise at de er istand til å sparke ihjel et annet menneske.De vet hvordan de skal provosere for å få en rekasjon og dermed en mulighet til å vise hvor flinke de er til å slå og sparke og vet veldig godt hvor slagene på kroppen har mest effekt. Man kompenserer lav IQ med trente muskler. Vi leser at dette drapet var utløst av en bagatell, og jeg forstår ikke hvorfor menn lar seg provosere av åpenbare idioter.

    SvarSlett
  8. skyld ikke på alkoholen. er noe alvorlig ondt med slike mennesker som slår og dreper et annet menneske i fylla.noe sykt med dette landet også, etter noen få år er han vel ute igjen med sin korte lunte fy fader sier jeg dette er velferds norge. de har ikke noe mer ute i samfunnet å gjøre. jeg har selv blitt slått ned med knyttneveslag i ansiktet utenfor en pub men overlevde. det var ingen vitner så vedkommende som gjorde d slapp unna, enda jeg var fullt klar over hvem det var.

    SvarSlett
  9. her har du problembarna som vokser opp, driver med vold fra barneskole-alder, og som ALDRI merker noen konsekvenser fra miljøet rundt, fordi de har ditt eller datt. så blir de voksne da, og får i seg rus midler,og de er så blinde/dumme/urealistiske at de faen ikke fatter HVA vold faktisk GJØR med folk. Kroppen tåler det ikke! hallo-o! nå sitter han og er lei seg da. mhm. det er drittungene på barneskolen her og, når de har sparka noen , eller slått, der ER så lei seg så.. men er der konsekvenser? neida. skolen har ikke lov til å gjøre noe. jeg spyr.

    SvarSlett
  10. Vi får håpe at det norske rettsvesen virkelig kan vise at denne type handlinger ikke aksepteres. Her ligger alle beviser klare med video fra utestedet samt vitneforklaringer. Dette burde sammenlignes med overlagt drap = 21 års fengsel.

    SvarSlett
  11. "Du fortjener ikke leve." Du som bruker slike ord burde være litt forsiktig. Du skal ikke tro på at alt som står i avisen er den hele sannheten. Og den burde du vite før du tar til slike ord.

    SvarSlett
  12. Det er det samme om fyren har rota med dama di eller ei. du skal ikke slå!

    SvarSlett
  13. Iflg eier på utestedet, video av hendelsen og vitneutsagn er vel saken klar...

    SvarSlett
  14. Min klient er helt knust og fryktlig lei seg sier forsvareren Tollef Skobba, forkastelig at han i det hele tatt klarer og si dette til media. 21 år fengsel, 10 års sikkring er det eneste som hjelper ovenfor di etterlatte.

    SvarSlett
  15. Kong alko strikes again!

    SvarSlett
  16. Me som er på kurs i justissektorens øvings leir går ikkje ut i Stavern eller på den lokale puben. som Politistudenter har me funne ut at Me blir uglesett av bråkmakere i Stavern, den lokale avisa har og vore med på å henge oss ut. Synd for utestedene som kunne tjent penger på oss, men me ser at det er for mange individ som ikkje kan oppføre seg. Så for mange av oss er Stavern ein plass me ikkje går ut.

    SvarSlett
  17. Sperr den dustene inne for godt, hvorfor skal
    vi andre måtte risikere å møte slike tullinger.

    SvarSlett