tirsdag 22. september 2009

Lenge leve Det norske Cannabisparti

Helsedepartementet melder at de ønsker å oppheve forbudet mot industriell hamp, og det skulle da også bare mangle. Industriell hamp har en rekke samfunnsnyttige funksjoner, og det er en skam at industriell hamp er forbudt.

En like stor skam er det at rusgivende hamp, altså rusgivende cannabis-produkter, er forbudt. Myndighetene kan på ingen måter forsvare forbudet, og de er for feige til å ta debatten.

I dag ble Det Norske Cannabisparti (DnC) stiftet, og som stiftelsesdag for første norske cannabisparti er dagen i dag en milepæl i norsk cannabishistorie. Danmark har et par cannabispartier, Hampepartiet og Fri Hash Bevægelsen, og det er veldig gledelig at Norge nå følger etter. Et cannabisparti vil kunne dempe tabuet som cannabispolitikk lider av i Norge, sånn at en fornuftig cannabispolitisk debatt endelig kan komme frem.

Leder Even Ganja Helland og Nestleder Sigbjørn Eskeland fortjener stor respekt for sitt mot og sitt engasjement.
Lenge leve Det norske Cannabisparti!

Besøk Det norske Cannabisparti sine hjemmesider og finn ut mer.

3 kommentarer:

  1. Tror nok man vil slite med å bli rusa på industriell Hamp.
    Den inneholder så lite av virkestoffene at man må røke minst en åker for å få en rus.
    Men at forbudet er opphevet er fornuftig nok, da industriell hamp blandt annet blir brukt i stedet for kulfiber i en rekke nye produkter, deriblandt skjermene i noen kjente tyske bilmodeller.
    Hamp i formen naturfiber er et langt sterkere materiale, og samtudig er det nedbrytbart i naturen over tid i motsetning til andre stoffer brukt tidligere.

    SvarSlett
  2. hvem sa at man skulle ruse seg på industriell hamp? hamp har verdens sterkeste naturfiber og er ideell til tekstilpriduksjon og klær, og til biodiesel er den perfekt! Jeg er for legalisering av hele cannabisplanten, den har så ekstremt mange bruktsområder!

    det er dessuten merkelig å gjøre naturen ulovlig

    SvarSlett
  3. yaaaaaay! Beste nyhetssendingen EVER når jeg så den storyen^_^ *happy dance*

    SvarSlett