mandag 7. september 2009

Høyres Bent Høye med borgerlig pisspreik

Høyres Bent Høie avviser heroin på resept med pretensiøse vanskelige ord; han sier at det vil være en falitterklæring. Met det mener han at Staten ved å gi heroin på resept til tunge misbrukere er å gi dem opp. Bent Høie mener tydeligvis det er mye bedre at de tunge heroinmisbrukerne prostituerer seg for å kunne kjøpe uren heroin som de risikerer overdose av - det er tydeligvis ikke å gi opp de heroinavhengige..

Høie sier:
«Å gi gratis heroin oppfattes som et helt klart signal om at vi gir opp de menneskene det er snakk om. Når folk allerede står i kø for å bli rusfri er det en fallitterklæring å tilby dem heroin. Nå får vi en ideologisk og faglig diskusjon om utdeling av heroin i stedet for å diskutere det vi vet virker.»

Jasså, er det noe som vi vet virker. Hvorfor nevner du ikke hva det er som virker, da, Høie? Og hvorfor har ikke Norge gjort det som vi vet virker, hva nå enn det er?
For Norge er et ordentlig u-land når det kommer til narkotikapolitikk. Oslo er verdens overdose-hovedstad, og Norge er nummer 3 i Europa når det kommer til overdoser. Høyre og Høie kan ikke skylde på den rødgrønne regjeringen heller, for Norge var like narkitikapolitiske skakkjørte de 8 årene Høyre satt i regjering fra 1997 til 2005.

3 kommentarer:

  1. Godt skrevet, vi hadde mye likt denne gangen ;)

    http://reynolds.blogg.no

    SvarSlett
  2. Det er slitomt å høre på idealismen, etisk maktmisbruk og moralisme i denne saken. Jeg har vært narkoman i 12 år og endelig blitt rusfri. Det er ingen tvil om at de tyngste brukerne har brukt i så mange år, og ødelagt så mye i livet sitt, at det er umulig å komme tilbake i samfunnet uten riktig medisin. Heroin er i bunn og grunn samme stoff som subutex og metadon. Faktisk mindre helsefarlig enn Metadon. Folk er redde for ordet heroin. Jeg er helt enig i det du skriver. Jeg har skrevet et innlegg her:http://liberal.no/2009/09/rusomsorgen-er-en-politisk-skandale/comment-page-1/#comment-2598 på en venstre-blogg. her sier jeg hva jeg mener.

    SvarSlett
  3. undertegnet som "C"

    SvarSlett