tirsdag 5. august 2008

Norges Skiforbund forskjellsbehandler

En assistenttrener på lavere nivå får sparken på dagen av Norges Skiforbund, på grunnlag av at vedkommende har blitt bøtelagt av politiet for en narkotikaforseelse. Dagbladets dekning av saken kan tyde på at narkotikaforseelsen inkluderer bilkjøring i en bil vedkommende disponerte gjennom Skiforbundet, men forseelsen skjedde uansett på vedkommendes fritid.

Hvis en assistenttrener på lavere nivå hadde blitt bøtelagt for fylleslåssing på fritiden, eller fyllekjøring i Skiforbundets bil på fritiden, er det vel liten tvil om at dette ikke hadde fått vedkommende sparket. Vedkommende ville muligens mistet retten til å disponere Skiforbundets bil, men arbeidsforholdet ville ikke stått i fare. Episoden skjedde jo på fritiden, og har ingenting med arbeidet å gjøre.

Norges Skiforbund uttaler at de står for verdier som ikke er forenlige med slike forseelser. Det blir spennende å se neste gang noen tilknyttet Norges Skiforbund blir straffet for noe kriminelt. Står de også for verdier som ikke er forenelige med nevnte fylleslåssing og fyllekjøring, samt andre forbrytelser som voldtekt, tyveri, æreskrenkelser og trusler.

3 kommentarer:

  1. Blir glad når jeg ser at denne treneren blir tatt. Han skal være en verdiformidler og et forbilde. Og tro endelig ikke det er første gangen for denne karens del......

    SvarSlett
  2. Det er stor forskjell fra å bli tatt med narko, i forhold til alkoholforseelser. All narkotika er forbudt ved lov i Norge.
    Når det er sagt så mener jeg ikke at det er bedre å kjøre i fylla enn i narkorus.

    Men i utgangspunktet så mener jeg at narko er værre enn alkohol.

    Jeg syns skiforbundet gjorde rett i å sparke mannen. Som tross alt skal være et forbilde.

    SvarSlett
  3. Hei Arve og Varsleren. Hyggelig at representanter for heksejakta tar seg tid til å stikke innom bloggen min.

    Dere virker begge å ikke ha helt kurant rusmiddeloversikt. Det virker som dere er mot legalisering av hasj, og at deres argument er et sirkelargument:
    «Hasj er forbudt fordi det er farlig. Hasj er farlig fordi det er forbudt.»

    Hvilke andre forbilde-uforenelige aktiviterer synes dere burde være grunnlag for å sparke skitrener-assistenter? Alkoholdrikking? Sigarettrøyking? Fartsbøter? Parkeringsbøter? Fortelling av rasistiske vitser?

    SvarSlett