onsdag 20. august 2008

Oslo-politiet lærer jo aldri

Oslo-politiet har de siste dagene aksjonert massivt mot hasjhandelen på Nedre Grünerløkka. Aksjonen kaller politiet "Aksjon Nedre Grünerløkka".

Politiet må skjerpe seg. Norge har på tross av forbud like mye eller mer hasjbruk enn Nederland, og kun politiet på Island bruker mere krefter enn norsk politi for å straffe hasjbrukere.

Det er så mye hasjbruk i Norge at behovet for en norsk Christiania er pressende. Andre alternativer kan være å selge hasj og marijuana på Vinmonopolet, på apotektet, på brune pub'er eller rett og slett i dagligvarebutikker.

2 kommentarer:

  1. Tror ikke oslo-politiet har noen intensjon om "å lære".

    Dette er det dem lever av, kan ikke klandre dem. De kommer til å stå på skansene for "krigen mot narkotika" til the bitter end.

    Men de kan jo ikke fortsette så lenge det blir mer og mer åpenbart hva det er de egentlig gjør.

    SvarSlett
  2. Politiets hovedoppgave er å beskytte individ og eiendom fra angrep og inngrep fra andre. At politiet feiger unna disse oppgavene, og heller foretrekker å jakte på ungdom med noen gram substans i lomma, vitner om et skrøplig politikorps. At maktpersoner innenfor påtalemyndighetene taler for denne praksis vitner om korrupsjon.

    SvarSlett