mandag 15. september 2008

Dansk borgerkrig

Den siste måneden har en vedvarende konflikt mellom miljøet rundt Hells Angels og innvandrer-miljøer eskalert. Dagbladet melder at Hells Angels undergruppe AK81 oppsøkes av en strøm av nye medlemmer over internett. Dagbladet nevner dog ikke hvor stor denne strømmen er, men nevner at AK81 tidligere har kunnet mobilisere 100 mann i Danmark. (AK81 er en undergruppe av Hells Angels der medlemmene ikke trenger å kjøre motorsykkel.)

Dagbladet har laget sin artikkel på bakgrunn av Politikens artikkel om borgerkrigen eller bandekrigen.
Ved å lese Politikens artikkel ser man at de vurderer at AK81 nå kan mobilisere 120 mann. Den store strømmen Dagbladet omtalte er med andre ord begrenset. AK81 hadde riktignok opp mot 250 internetthenvendelser (stort sett støtteerklæringer) bare på lørdag, og dette tallet vil kanskje øke hvis konflikten og spesielt pressedekningen eskalerer ytterligere.

Bakgrunnen for krigen mellom Hells Angels og innvandrer-bander er det ingen som nevner, så la oss kikke nærmere på det.

Frem til 2004 hadde Danmark i praksis cannabis-avkriminalisering, der cannabis-salg ble sett gjennom fingrene med i Christianias legendariske Pusher Street. Flere ganger tidligere hadde det vært gjort mindre forsøk på å legge om Christiania-politikken, men det var Anders Fogh Rasmussens borgerlige regjering som i 2004 gjorde et ordentlig forsøk på å ødelegge cannabis-salget i Christiania. Siden da har den borgerlige regjeringen tvunget politiet til å forsøkt å tvinge gjennom cannabis-forbud.

Nå, 4 år senere er cannabis-salget i Christiania frodig og blomstrende, men prisene har steget jevnt siden Pusher Street offisielt lukket i 2004. Kvaliteten er også mer turbulent enn før 2004, men man finner selvfølgelig fortsatt nok av godsaker i Pusher Street.

Det som skjedde i og etter 2004 var altså ikke at det ble slutt på cannabis-salg i Christiania. Det som skjedde var at Hells Angels mistet sitt tidligere halv-lovlige cannabis-monopol. Dette førte umiddelbart til at innvandrer-bander startet å arbeide seg inn på cannabis-markedsandelene, og det dukket i 2004 og 2005 opp mange såkalte "røyke-klubber" der det solgtes hasj, og disse fant og finner man spesielt på Nørrebro i København.

Det har vært mange oppgjør mellom Christiania-dealere tilknyttet Hells Angels og miljøer rundt innvandrer-dealere, og menneskeliv har gått tapt. Da regjeringen insisterte på å lukke Pusher Street var det mange som advarte mot en krig om cannabis-milliardene, og det er nøyaktig det vi ser de norske og danske riksmediene melde om i disse dager. De unnlater bare å nevne at dansk legalisering av cannabis hadde fjernet grunnlaget for denne blodige konflikten.

Hvis noen skulle være bekymret for signaleffekten ved dansk legalisering, så slapp av. Sjekk ut statistikken, sammenlign Danmark og Nederland. Ta også en kikk på Norge når du først er i gang..

3 kommentarer:

  1. Takk for en meget velskreven analyse om hvorfor HA er innvolvert i konflikten. Det store problemet er dog et helt annet enn Cannabis problemet, problemet er Islam.

    Jeg håper det aldri vil måtte komme til slike ting her i Norge. Men den ballen ligger hos staten og hos pressen. Om myndighetene fortsetter å ignorere flertallets behov for sikkerhet og råderett i eget land vil vi om kort tid se lignende ting her i Norge.

    Jeg ønsker meg ikke det men er enig med andre bloggere som heller vil ha HA på gata enn muhammedanergjenger.

    Det sagt så er dette politiets oppgave, en oppgave politiet, mest sannsynlig pga. myndighetene, viser at de ikke makter. Og her er krisen. Om politiet og våre egne myndigheter svikter oss på å få ut disse muhammedanerne på fredelig vis vil borgerne etterhvert støtte opp om grupperinger som for eksemplet Hells Angels i det vi ikke levnes annen mulighet.

    Mitt forslag er å opprette asylmottak på Svabard og at alle asylsøkere må bo der i den tiden de mener å trenger beskyttelse. I tillegg foreslår jeg at vi ikke tar imot muhammedanere i Norge, hverken på humanitært grunnlag eller som ledd i en familiegjenforrening men krever at disse får asyl eller familiegenforrening i et land tilpasset deres egen kultur.

    La oss derfor treffe effektive og gjennomgripende rettstatlige tiltak mens vi enda har tid.

    SvarSlett
  2. ER HELT ENIG MED DEG

    SvarSlett
  3. Politikerne og de venstrevridde islamist apologistene vil ikke gjøre noe som helst og gir etter bare mer og mer, folk er forbanna og sinte for at de ikke lenger kan gå på gaten i sine egne byer uten å bli uprovosert overfalt, ranet, sjikanert av innvandrer ungdom.
    Eneste løsningen som ikke vil skje er at det tas knallharde tak mot muslimsk ungdom og innvandrer miljø og kriminelle kastes rett ut. Kommer ikke til å skje, de feige politikerne vi har kommer til å fortsette å gi etter og selge ut landet til vi ikke har noe igjen eller vi har borgerkrig da folket vil få nok. Hells angels og AK81's oppslutning er bare første hentydning til hva som kommer, HA er organisert og står imot voldelige muslimer som voldtar jenter, selger dop og begår massiv kriminalitet. Og HA er de eneste akkurat i dag som faktisk gjør noe, klart folk vil slutte seg til de da, kriminell eller ikke så er de den eneste organiserte muligheten folk har på gatenivå til å slå tilbake mot muslimene som har ødelagt trivsel og tryggheten i byene/landet. Hadde Ak81 eksistert her ville jeg meldt meg rett inn også, fått kjent nok på kroppen både jeg, mine venner og venninner etter å ha opplevd at venninner blitt overfalt og voldtatt eller dopet og voldtatt av muslimer/innvandere, overfalt og forsøkt ranet på gaten bare for å ha gått der kveldstid. Vi er møkka leie, kan ikke gå ut på nattestid/kveld lenger. Av 10 helger ute og festet ble vi overfalt, truet, forsøkt ranet eller jentene våre sjikanert/tatt på, sett stygt på om de sa nei til muslimer som var frempå HVER ENESTE GANG. Samboerne våre tør ikke å gå ute uten at vi er med lenger, vi vil ikke ha det sånn og om å bli med i en kriminell gjeng er det som må til for å slå tilbake så gladelig det.

    Kjenner forresten flere hells angels og andre motorsykkel klubb medlemmer, de rører deg ikke med mindre du gjør noe galt, kan ikke si det samme om innvandrerne jeg har møtt.

    SvarSlett