onsdag 3. september 2008

Erik Myggen Mykland avslørt som kokainmisbruker

Norges beste og mest fargerike fotballspiller noensinne, Erik Mykland, ble i sin tid nærmest kjeppjagd ut av landslaget - fordi han røyket et par sigg og ikke gadd å skjule seg når han skulle ta et par pils. Erik tok på høyden av sin karrierre konsekvensen av dette, og flytta til København for å spille for FCK. Smart.

Erik har siden da avsluttet fotballkarrieren og flyttet tilbake til Norge, og 2008 er faktisk året for hans comeback. Det er lett å like Erik, for vi veit han har puffa the magic dragon. Respect!

I forbindelse med hans comeback for Start har en gammel sak fra 2006 plutselig blusset opp. Erik Mykland så seg for litt siden nødt til å informere Start om denne kokain-saken fra 2006, og media har i tillegg fått snusen av saken. Media føler ikke noe behov for å navngi personen når en fotballspiller er siktet for voldtekt og kommer med klønete uttalelser, men narkotikabruk er viktig nok til å henge ut en fotballspiller på denne måten. Dagbladet har til og med et skjema for tipsing, i håp om at utro tjenere i Start-miljøet eller narko-miljøet vil tjene en slant på å sladre riktigheter eller uriktigheter om Erik Myklands utsvevende forhold til rusmidler. Erik Mykland har av en eller annen grunn valgt å gi VG eneste intervju om saken, så det er kanskje forståelig at Dagbladet ønsker en egen unik vinkling på en slik sensasjonssak.

Det morsomste med saken er alle reaksjonene. Erik Mykland selv er jo nødt til å stå frem som angrende synder uavhengig av faktisk anger, og Vålerenga-spiller Kristofer Hæstad uttaler at det er bra at Mykland står frem og angrer.

Jan Åge Fjørtoft lirer av seg noen vage fraser, og SIRUS beviser nok en gang at de egentlig ikke kan noe som helst om det de kaller narkotika. Her er deres oversikt over kokainbrukere:
- Menn er i flertall (over 70 prosent).
- En mindre andel har universitetsutdannelse.
- Har ikke inntekt som skiller seg fra det generelle.
- Bare rundt 60 prosent av de spurte er i fast arbeid.
- Bor i større grad enn andre med venner, ikke samboer eller familie.
Hvem faen har dere spurt?

Som et humoristisk innslag i dagens mediestorm om Erik Myklands lefling med narkotika kliner Dagbladet til med et fotballag sammensatt av spillere og trener med kokain-fortid. Spydspissen er selvfølgelig Diego Armando Maradona!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar