onsdag 19. november 2008

Arild Knutsen tok med junkiene på Stortinget

Tirsdag 18. november 2008 ble en historisk dag for de sprøytenarkomane i Oslo. Det hele begynte for en knapp uke siden da Grønland Politistasjons Kåre Stølen hadde tatt initiativ til å flytte de narkomane til Eidsvolls Plass utenfor Stortinget. Maktmisbrukende Politimester i Oslo, Anstein Gjengedal, avblåste aksjonen og ga Stølen munnkurv, men da overtok Arild Knutsen fra FHN initiativet.

Etter mye skepsis blandt de narkomane mandag lykkes det tirsdag Arild Knutsen med hjelpere å ta med et par skokker med narkomane til Stortinget, og ble faktisk invitert med inn på Stortinget av Stortingspolitikere med Siv Jensen i spissen.

Inne på Stortinget hadde Arild Knutsen og de narkomane møte med politikerne i nærmere 2 timer, og de narkomane fikk for en gangs skyld lov til å snakke rett til politikkens maktmennesker: Inge Lønning fra Høyre, nevnte Siv Jensen og Harald T. Nesvik (leder av helse- og omsorgskomiteen) fra FrP, justispolitikerne Ingrid Heggø fra Arbeiderpartiet og Aktar Chaudry fra SV var tilstede under hele seansen, og Odd Einar Dørum fra Venstre, Jan Bøhler fra Arbeiderpartiet og Heikki Holmås fra SV ramla også innom.

En av de narkomane spurte følgende spørsmål:
«Er dette bare valgflesk eller? Blir det noe mer ut av dette?»
Ingen av politikerne svarte på spørsmålet. Det er synd at ingen av dem svarte, for det er et veldig godt spørsmål.

Den rød-grønne Regjeringen har sviktet stort i forhold til narkotikapolitikk, og før det sviktet den borgerlige Bondevik1-Regjeringen og Bondevik2-Regjeringen narkotikapolitikken minst like mye. De rød-grønne har under et år igjen å overbevise før valget. Dere har jævlig dårlig tid, så sett igang!

1 kommentar:

  1. Anus, Siv Jensen prøver hele tiden å lure meg, MEN DET SKJER IKKE, DU ER LUCIFER UANSETT FAEN.

    Herlig Arild, fortsett med det fantastiske arbeidet!

    SvarSlett