torsdag 13. november 2008

Ungdom Mot Narkotika er patetiske!

Her er en TV-debatt fra mandag 10.11.2008, der Silje Kristine Karlsen (Leder for Ungdom Mot Narkotika) møter Arild Knutsen (Leder for Foreningen for Human Narkotikapolitikk):



Det er morsomt å se ansiktsuttrykket til Silje Kristine Karlsen når hun skjønner Arilds poenger. Dessverre virker det som Silje heller vil dø enn å godta Arild Knutsens gyldige argumenter.

Som en tjeneste til Ungdom Mot Narkotika og Silje Kristine Karlsen, skal jeg gjenta Arilds viktigste poeng:
Ungdom Mot Narkotika taler ikke for en restriktiv cannabispolitikk, men en repressiv cannabispolitikk. Hvis dere ikke skjønner ordene; ta kontakt med Arild Knuten og spør ydmykt om han kan forklare dere.

Det er dessverre ikke enkelt å bli klok på hva Ungdom Mot Narkotikas argumenter er. Et eksempel på Ungdom Mot Narkotikas ekstreme unnvikelse i debatten er internettforumet de for snart 7 år siden prøvde å slette og glemme.

Ny sjanse til å forstå hva dobbeltmoralistene mener kommer fredag 14. november, altså i morgen. Da møter Arild Knutsen Generalsekretær Marius Helland Sjømæling fra Ungdom Mot Narkotika til radiodebatt på NRKP1 - klokken 13:05.

3 kommentarer:

  1. shit hoppas det blir legalisering i norge, önskar att i sverige hade man såna debatter på tv.

    SvarSlett
  2. Visst faen! Jeg håper det blir legalisering i Sverige også, og selvfølgelig også i Danmark. Både Sverige og Norge er blant verdens verste uland på narkotikapolitikk, fordi det er så mange besteborgere som går rundt med knyttnävan i fickan. Svenske og norske stoners must unite!

    SvarSlett
  3. Sverige är långt ifrån en legalisering. Men vi håller tummarna för er Norge! Hash skadar bara psyket om man har anlag för schizofreni. Ingen har någonsin dött av Cannabis, och det är ej fysiskt beroendeframkallande.

    SvarSlett